Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Παρεξηγήσαμε τον Αρχιεπίσκοπο!

Δήλωση του Αρχιεπίσκοπου.


Δεν ανησυχώ καθόλου για τους Ευρωπαίους, αν εδώ υπάρχουν Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Ρώσοι… μετά την πρώτη, δεύτερη γενιά, θα είναι Έλληνες, θα είναι Χριστιανοί. Ενώ οι άλλοι, δεν αφομοιώνονται και θα μας μείνουν.

Ανάλογες δηλώσεις από επίσημα χείλη σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, προκαλούν λαϊκή και επίσημη αντίδραση στην χώρα, αλλά και από άλλες χώρες.
Δυστυχώς, αυτό το γελοίο πρόσωπο είναι και συνταγματικά επίσημο πρόσωπο αυτής της χώρας.

Πως εξηγείται αυτό?
Έλλειψη αντίδρασης στο εσωτερικό εξηγείται από μια άλλη πρόσφατη δήλωση του ιδίου, ότι θεωρεί πως όλος ο λαός της Κύπρου είναι δικό του ποίμνιο.
Προσωπικά δηλώνω ότι ούτε τον εαυτό μου βλέπω σαν πρόβατο, ούτε αυτόν τον παπά σαν βοσκό.
Για την έλλειψη αντίδρασης από άλλες χώρες, ίσως να είναι ότι πια βλέπουν γελοίο όχι μόνο τον αρχιεπίσκοπο αλλά και  όλη την Κύπρο.

4 σχόλια:

  1. αν εισσταν εσεις οι τουρκοακελικοι αποφοιτοι δημοτικου θα ξερατε οτι οι παρανομοι εργατες και οι λαθρομεταναστες ειναι εγκληματιες.η καθεστωτικη σας κυβερνηση υποθαλπτει και σιγουρα συμμετεχει σε αυτο το εγκλημα!δινει αβερτα χρηματα και υπηκοοτητες σε δηθεν προσφυγες ενω εμεις οι αυθεντικοι προσφυγες δεν εχουμε δουλεια σπιτι ουτε χαρα στη ζωη μας.μαλιστα αυτη η φιλοτουρκικη δηλαδη κυβερνηση εισβολεων μας απαγορευει να παμε στα σπιτια μας μεσω της τουρκικης λυσης που προωθει.καλο πραξικοπημα.σιμωνει.ο λαος δεν ξεχνα τα συνεχη εγκληματα του κομμουνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε αυθεντικέ πρόσφυγα, δεν ξέρω αν είμαι ‘τουρκοακελικός’, αλά δημοτικό έβγαλα. Πολύ λυπάμαι που δεν έχεις δουλειά, σπίτι η χαρά στην ζωή σου, ίσως αν μάθαινες λίγα γράμματα και διάβαζες κανένα βιβλίο, να γίνονταν λίγο καλύτερα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τουρκοακελικε η δοσιλογη σου παραταξη φερνει τους λαθραιους.επιτελους σαν ωραιοι τουρκοι παραδεχθειτε το.αν εχεις πανω απο 1000 βιβλια σε παρακαλω στειλε μου απο τα 1000 και πανω σπιτι μου.θα προκειται για βιβλια εξυμνησης της σταλινικης ηγεσιας καθως και το βιβλιο ακελ εμ χαρα ο τριτος αττιλας.αραβοποιουμε την κυπρο για την ψηφο.στα αρχιδια μας οι κυπριοι.ψηφιστε ακελ για να ειστε φτωχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το παραλήρημα έχει γίνει κουραστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή